OSO SAGA COIL - SC - Nerezový bojler 200 l - 11009723

Kód: 11009723
Značka: OSO
ZDARMAZDARMA
OSOSC200
27 990 Kč 23 132,23 Kč bez DPH
1 - 2 týdny
Možnosti doručení

Norway_2_1

Detailní informace

Doprava zdarma*

Detailní popis produktu

OSO SAGA COIL - SC je dokonalý NEREZOVÝ ohřívač vody pro domácí použití.

SAGA COIL – SC – je určen pro vysokoteplotní zdroje energie, jako jsou plynové kotle, biopaliva nebo dálkové vytápění do 25 kW díky integrovanému, efektivnímu trubkovému výměníku tepla. Vstupní výkon pro SAGA COIL je vyšší díky čemuž máme k dispozici nepřetržitě dostatečný objem teplé vody. SAGA COIL se dodává se směšovacím ventilem, pojistným ventilem, samostatným vypouštěcím ventilem a elektrickou spirálou která může být použita jako záložní zdroj pro zvýšení bezpečnosti provozu.

Díky prvotřídní izolaci, minimálním tepelným ztrátám, nízkým nákladům a dlouhé životnosti je ideální pro běžné používání v rodinných domech, bytech, chatách a chalupách. Bojlery SAGA COIL vyrábíme ve 3 velikostech - 150 litrů, 200 litrů a 300 litrů.

Modelová řada SAGA COIL - SC je vyrobena na míru pro kotle nebo jiné vysokoteplotní zdroje energie do 25 kW s topnou spirálou, odolnou vůči vodnímu kameni. SAGA COIL v kombinaci s kotlem poskytuje obrovskou kapacitu a teplá voda bude téměř vždy okamžitě k dispozici.

SAGA COIL se standardně dodává s vysoce kvalitním ponorným ohřívačem INCOTEC jako záložním zdrojem, ventilem TP a PRV pro zvýšenou bezpečnost. Všechny přípojky a ventily na horní části jednotky umožňují bezproblémovou instalaci. Nastavitelnou teplotu odvodu teplé vody do kohoutků (zabrání opaření) zajišťuje směšovací ventil UX namontovaný během výroby, s maximálním průtokem vody 0,7 l/s.

SAGA se snadno instaluje se všemi připojeními nahoře. Směšovací ventil snižuje výstupní teplotu vody a zabraňuje riziku opaření. SAGA má nejvyšší akumulační teplotu na trhu pro nepřekonatelný výkon a více teplé vody.

Bojlery SAGA - SC se umisťují na podlahu.

OSO SAGA - SC 200 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: